Gastspelers zijn bij Golfclub De Dorpswaard de gehele week van harte welkom. De club hanteert geen starttijden maar het zogenaamde elektronische spiraalsysteem. U wordt verzocht om u vooraf telefonisch aan te melden en ons door te geven met hoeveel personen u wenst te komen spelen. Let wel op dat iedereen in het bezit dient te zijn van minimaal HCP 54. Op de voorpagina kunt u via de kalender zien of de baan beschikbaar is. Tevens hebben wij voor greenfeespelers aantrekkelijke arrangementen.

1. Tarieven

Greenfee 9 holes € 30,00
Greenfee 18 holes € 45,00
Introducee 9 holes € 17,50
Introducee 18 holes € 27,50

2. Arrangementen

Daarnaast hebben wij ook geregeld aanbiedingen voor onze greenfeespelers in de vorm van arrangementen. Een arrangement bestaat uit 9 holes of 18 holes spelen inclusief een heerlijke maaltijd achteraf tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wenst u hiervan gebruik te willen maken, geef dit dan telefonisch door aan een van onze medewerkers.

3. Oefenfaciliteiten

De driving range, chipping green en puttinggreen zijn toegankelijk voor iedereen. Hiervoor hoeft u zelfs geen GVB in uw bezit te hebben. Muntjes voor de driving range zijn verkrijgbaar aan onze balie (24 ballen kosten € 1,-).

4. Alliantiebanen

Sinds januari 2015 is De GolfAlliantie een feit. De deelnemende banen geven hun leden speelrecht op elkaars baan. Dit concept geeft de leden de mogelijkheid om wanneer ze maar willen, een keer uit te wijken naar een andere golfbaan. De clubs, die allen beschikken over 9 holes, behouden wel hun eigen identiteit. Dit wil zeggen dat wedstrijden en evenementen bestemd blijven voor de eigen leden.

Deelnemende golfbanen zijn de Kromme Rijn, de Nieuwegeinse golfclub, Old Course Loenen, Albatross, De Kurenpolder, De Strijensche, Thorn en De Dorpswaard. Deze golfclubs liggen allen op een acceptabele reisafstand van elkaar in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Limburg en Utrecht. De deelnemende golfclubs spelen hiermee in op een markt waarin de golfsport vraagt om verandering. Met dit concept spelen golfers niet alleen op hun thuisbaan maar kunnen zij uitwijken naar 72 andere holes. Een rondje van 18 holes en een hapje op een andere baan, maakt het golfen voor iedereen uitdagender! 

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying Geel ja
Qualifying Rood
ja
Qualifying Oranje ja
Drivingrange open ja
Chipping green open ja
Putting green open ja
Trolley's  ja
Buggies ja
Greenfeespelers ja

 

 
 
© 2017 De Dorpswaard. Alle rechten voorbehouden.

Search