De aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio

Golfclub De Dorpswaard is een vereniging waar de golfer die ontspannen wil spelen zich thuis voelt. De golfbaan is buitendijks aangelegd in het oude stroomgebied van de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Gerard Jol is er in geslaagd om hier een uitdagende 9-holesbaan te ontwerpen. Er wordt door de leden alles aan gedaan om het levendige en natuurlijke karakter van de golfbaan te waarborgen.  Het prachtige clubhuis op palen mag uniek genoemd worden en nodigt uit voor regelmatig bezoek. De sfeer in het clubhuis en op het terras is informeel en gezellig. Een goede horecavoorziening verzorgd door Yvey zorgt voor de rest. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom en worden door de leden opgevangen en geïntroduceerd. Ook greenfeespelers kunnen rekenen op een gastvrij onthaal. Vooraf telefonisch melden is wel een vereiste om teleurstelling te voorkomen.

De club kent een starttijdensysteem via E-Golf4U waar op iedere gewenste tijd gereserveerd kan worden. De Caddiemasters en Marshals zijn de gastheren en -vrouwen op de baan. Zij ontvangen u en zorgen voor een vlot verloop van het golfspel. De oefenfaciliteiten zijn aantrekkelijk, vooral de driving range met doelen op het water. De golfschool speelt in op de behoefte om het golfen te verbeteren met voor iedere golfer een op maat gesneden aanpak. Er is volop gelegenheid voor deelname aan clubactiviteiten. Een interactieve website zorgt voor een goede communicatie tussen de leden en de club. Het wedstrijdprogramma loopt het hele jaar door en wordt door de leden als buitengewoon gevarieerd ervaren. Niet voor niets wordt De Dorpswaard de aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio genoemd.

 

De tarieven bij Golfclub De Dorpswaard in 2022

De lidmaatschapppen lopen van 1 januari tot/met 31 december. Maar als u later in het jaar lid wordt, betaalt u evenredig aan het aantal maanden dat u lid wordt het lidmaatschapsgeld. Dus wordt u op 1 april lid, dan betaalt u 9/12 van het lidmaatschapsgeld.

Omschrijving  
Jeugd t/m 20 jaar € 88,-
Studenten (aantoonbaar) € 255,-
Leeftijd 21 t/m 39 jaar € 515,-
Leeftijd vanaf 40 jaar € 975,-
NGF Registratielidmaatschap € 50,-
Proeflidmaatschap 2 maanden € 200,-
Buitenlid (>50 km van Kerkdriel) aantoonbaar lid van een golfclub met speelrecht € 455,-
NGF Baanpermissie (mits les op de Dorpswaard) € 50,-

 

Beëindiging van één van bovenstaande lidmaatschappen moet voor 1 december van het lopende jaar doorgegeven worden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businesslidmaatschap

Het businesslidmaatschap wordt afgesloten voor het lopende jaar en het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste jaarbedrag wordt naar rato vastgesteld. Business is maatwerk. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.
Voor meer informatie of inhoud van de contracten neemt u contact op met de Dorpswaard via 0418-634803. U wordt dan persoonlijk geïnformeerd over de speciale mogelijkheden voor u als businesslid.

Parcontract (1 speelrecht) € 1.900,-
Birdiecontract (2 speelrechten) € 3.600,-

 

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Baan Open
Qualifying
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Zomergreens
Wintergreens
Handicarts toegestaan

Bij Wintergreens. Vorstcheck om 11 uur.

Plaggen terugleggen en pitchmarks herstellen. 

Search