De aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio

Golfclub De Dorpswaard is een vereniging waar de golfer die ontspannen wil spelen zich thuis voelt. De golfbaan is buitendijks aangelegd in het oude stroomgebied van de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Gerard Jol is er in geslaagd om hier een uitdagende 9-holesbaan te ontwerpen. Er wordt door de leden alles aan gedaan om het levendige en natuurlijke karakter van de golfbaan te waarborgen.  Het prachtige clubhuis op palen mag uniek genoemd worden en nodigt uit voor regelmatig bezoek. De sfeer in het clubhuis en op het terras is informeel en gezellig. Een goede horecavoorziening zorgt voor de rest. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom en worden door de leden opgevangen en geïntroduceerd. Ook greenfeespelers kunnen rekenen op een gastvrij onthaal. Vooraf telefonisch melden is wel een vereiste om teleurstelling te voorkomen.

De club kent geen starttijdensysteem waardoor er op ieder gewenst moment gegolfd kan worden. De marshals zijn de gastheren en -vrouwen op de baan. Zij zorgen voor een vlot verloop van het golfspel. De oefenfaciliteiten zijn aantrekkelijk, vooral de driving range op water. De golfschool speelt in op de behoefte om het golfen te verbeteren met voor iedere golfer een op maat gesneden aanpak. Er is volop gelegenheid voor deelname aan clubactiviteiten. Een interactieve website zorgt voor een goede communicatie tussen de leden en de club. Het wedstrijdprogramma loopt het hele jaar door en wordt door de leden als buitengewoon gevarieerd ervaren. Niet voor niets wordt De Dorpswaard de aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio genoemd.

De tarieven bij Golfclub De Dorpswaard zijn opgebouwd uit een aantal elementen.

Omschrijving  
Jeugd t/m 21 jaar € 85,-
Studenten (aantoonbaar) € 250,-
Leeftijd 21 t/m 39 jaar € 500,-
Leeftijd vanaf 40 jaar € 950,-

 

Businesslidmaatschap

Het businesslidmaatschap wordt afgesloten voor het lopende jaar en het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste jaarbedrag wordt naar rato vastgesteld. Business is maatwerk. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.
Voor meer informatie of inhoud van de contracten neemt u contact op met de Dorpswaard via 0418-634803. U wordt dan persoonlijk geïnformeerd over de speciale mogelijkheden voor u als businesslid.

Parcontract (1 speelrecht) € 1.850,-
Birdiecontract (2 speelrechten) € 3.300,-
Eaglecontract (3 speelrechten) € 4.600,-
Albatrosscontract (4 speelrechten) € 5.750,-
Ieder extra speelrecht € 1.000,-
Aspirant Businesslid € 975,-

 

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying
Drivingrange open*
Chipping green open*
Putting green open*
Trolley's
Buggies

* voor leden, reserveren verplicht

Search