logo-goesten.jpg
Bent u op zoek naar een eerlijk solide, degelijk en duurzaam bouwbedrijf (zonder bouwfraude-verleden!), dat kwaliteit, efficiency, flexibiliteit, integer - en transparant handelen hoog in het vaandel heeft staan en waar persoonlijk contact tussen opdrachtgever en directie nog belangrijk gevonden wordt, dan bent u nu aan het juiste adres. Reeds velen gingen u tot volle tevredenheid voor.
alabastine.png
Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels, voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!
beukenhaeghe.png
BEUKENHAEGHE WIJNEN heeft wijn uit traditionele- en nieuwe wijnproducerende landen in zijn assortiment. Om die te keuren bent u steeds in het voorjaar en in de herfst welkom op de proeverijen bij DE DORPSWAARD. De terugkerende wijnkopers waarderen de verhouding tussen de kwaliteit en de scherpe prijzen, een belangrijk uitgangspunt bij de samenstelling van de wisselende proeflijsten met BEUKENHAEGHE WIJNEN.
boekestijn-transport.png
Het team van de meest ervaren mensen, die bij Boekestijn Transport Service in de praktijk hun sporen ruimschoots hebben verdiend, staat altijd voor u klaar. Wanneer u een vaste accountmanager wenst, is dit geen enkel probleem. Boekestijn Transport Service richt zich graag op uw wensen. Door middel van de nieuwste communicatiemiddelen staat de gehele vloot in continu contact met het Control Center in Polen, voor een perfecte uitvoering van uw transportopdracht. Boekestijn Transport Service kan beloftes doen over performance en uitvoering die een verlader niet kan bieden.
degrootelektro1.jpg
De Groot Elektrotechniek is uw partner voor elektrotechnische installaties, beveiliging, telecommunicatie en domotica. Wij hebben al deze specialisaties in eigen huis, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw vragen. Die vertalen wij in technische oplossingen op maat. Wij beschikken over alle belangrijke certificeringen en werken met een vast team van goed opgeleide medewerkers. Zij verstaan hun vak, hebben oog voor uw wensen en werken met zorg aan hun opdracht. Ook het onderhoud en het beheer zijn bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Met onze 24-uursservice bieden wij u ook buiten kantoortijden de zekerheid van een oplossing. Particulieren, bedrijven, woningcorporaties, adviesbureaus en aannemers kiezen daarom al meer dan 40 jaar voor onze ervaring en kwaliteit.
ikzoekuwhuis.png

Mariet Kamphuis ikzoekuwhuis aankoopmakelaar

Mariet Kamphuis heeft in 2008& ikzoekuwhuis.nl opgericht. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en aankopen van huizen. Als gespecialiseerd aankoopmakelaar begeleidt Mariet de koper bij de aankoop van het droomhuis. In november 2016 is ikzoekuwhuis.nl uitgeroepen tot Aankoopmakelaar van het Jaar. Het aantal stemmen en de hoogste waarderingscijfers hebben bepaald dat ikzoekuwhuis.nl de beste aankoopmakelaar van Nederland is geworden.

Mariet Kamphuis is voorzitter van de businesscommissie van De Dorpswaard.

microway-logo-mkb.png

Wij verkopen nachtrust. U ligt niet wakker en heeft geen zorgen over uw automatisering, want wij zorgen voor uw IT oplossingen. Dat is onze zorg! Van echt goedwerkende draadloze netwerken tot complete IT security oplossingen. Van VoIP tot Cloud oplossingen. Van Narrowcasting tot beheer. Alles op het gebied van kantoor-IT valt onder onze verantwoording. Denk daarbij ook aan handscanners in een operatiekamer, internetverbindingen waaronder ook satellietverbindingen en IP-Camera bewaking van o.a. kassa-systemen. We leveren, installeren en onderhouden ook allerlei merken servers, werkstations, notebooks, tablets, printers, routers, switches, firewalls, accesspoints en aanverwante apparatuur.

Erik Treffers is commissielid van businessclub de Dorpswaard

fsv.jpg

Geurt HogenbirkOnze diensten bewegen zich op de gebieden Zaken, Cijfers & Recht. Wij willen fungeren als de ideale sparringpartner voor uw onderneming. Daarbij kunt u gebruik maken van onze deskundigheid op het gebied van de administratie, accountancy en (wettelijke) accountantscontrole. Ook verwerken wij de salarissen voor een groot aantal cliënten. FSV Accountants + Adviseurs heeft daarnaast zeer ervaren fiscalisten en juristen in dienst zodat wij, indien nodig, cliënten kunnen bijstaan bij allerlei fiscale- en juridische vraagstukken.

Geurt Hogenbirk is commissielid van businessclub de Dorpswaard

printbest.jpg

Om klanten een goed product te kunnen leveren is meer nodig dan alleen een kwalitatief goed machinepark en de nodige vakkennis. Een doordacht advies, korte levertijden en een op de klant afgestemde communicatie zijn zeker zo belangrijk. Kwaliteit en prijs moeten in de juiste verhouding staan. De “klant is koning” en met het in praktijk brengen van bovenstaande is ons doel de klant “Relatie” te laten worden.
Zo zien wij dat!

Rini van Houten is commissielid van businessclub de Dorpswaard

logo-thema-group-transparant.png
Thema Group - Partner in Life Science Recruitment - is an international recruitment agency that works for enterprises in Europe in following sectors: Pharmaceutical Industry, Biotechnology, Laboratory Technology, Medical Devices, Chemistry and Food/Feed (BtB).
We focus on positions in Sales – Marketing – Medical - Management – R&D – QA/RA – Production – Procurement/Supply Chain from Associates up to General Management.
Thema Group is located in The Netherlands, Belgium and Germany.
hooijmans.png
Hooymans Compost B.V. kent een rijke historie die zijn oorsprong vindt in een kwekerij in Kerkdriel, waar Gerard Hooymans in 1969 is begonnen met het kweken van champignons. Deze kwekerij in Kerkdriel vormde de basis voor het huidige bedrijf in Velddriel. Vader en zoon Hooymans werden in hun werk als kweker regelmatig geconfronteerd met de problemen die zich voordeden in grondstoffen. Met die ervaring en expertise is besloten om zich meer te gaan richten op de productie van compost. Jaren van volharding, leren en verbeteren hebben geleid tot het succesvolle en kwalitatieve product waar Hooymans Compost B.V tegenwoordig wereldwijd om bekend staat.
dalen_van.png
Van Dalen BTI is gespecialiseerd in het uitvoeren van industriële thermische en akoestische isolatie. Van Dalen BTI is betrokken bij nieuwbouwprojecten en bij industrieel onderhoudswerk. Wij zijn naast de isolatiewerkzaamheden inzetbaar voor het installeren van elektrische tracing en het verrichten van metingen. Met gebruik van de modernste apparatuur worden infrarood en geluidsmetingen verzorgd. Van Dalen BTI is tevens actief op het gebied van brandpreventie. Onder andere door het afdichten van doorvoeringen van kabels en leidingen en bijvoorbeeld het plaatsen van kanaalsystemen met of zonder brandkleppen.
van-der_donk.png
Steeds meer particulieren en ondernemingen worden vroeg of laat het slachtoffer van een inbraak, overval, diefstal, intimidatie of brand. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer iedere minuut ergens in Nederland een (poging tot) inbraak wordt gedaan…De kracht van ons bedrijf ligt in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, korte levertijden en service die verder gaat dan die van een ander. Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde mensen, en een nooit aflatend enthousiasme bedenkt van der Donk Beveiliging BV ook voor u de beste oplossing voor ieder beveiligingsprobleem.
jos-van-boxtel-groep.png
Het leveren van betrouwbare auto’s die voldoen aan een hoge kwaliteit, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo ook het vakmanschap van onze medewerkers. Het echte verschil maken we door niet alleen aandacht te vragen voor onze producten en diensten,maar vooral te luisteren naar wat onze klánten vragen. Alleen dan kunnen we aan hun wensen voldoen. Wie ons bezoekt, merkt direct aan de sfeer dat we plezier hebben in ons werk. Door soms net even een stapje extra te zetten, overtreffen we de verwachtingen zelfs en verrassen we onze klanten bijvoorbeeld met een gewassen auto na een onderhoudsbeurt. Kom eens langs bij een van onze bedrijven en ervaar de kracht van de Jos van Boxtel Groep.
fleetcompass.jpg

Fleetcompass is een intermediair op het gebied van wagenparkbeheer.
Gevestigd in de Petruskerk in Vught, adviseren en helpen wij bedrijven op het gebied van goedkoop auto leasen, de beste leasemaatschappij kiezen en wagenparkbeheer. Bij Fleetcompass zien wij het als missie om leasecontracten voor u een stuk voordeliger te maken, zodat u hier kosten mee kunt besparen. Wij willen graag uniformiteit en standaardisatie in uw huidige leasecontracten aanbrengen en ook bij nieuwe leasecontracten transparantie, duidelijkheid en eenheid creëren. Juist door de grote hoeveelheid leasemaatschappijen, weten de meeste bedrijven niet welke leasemaatschappij volledig transparant en tegen de meest gunstige tarieven haar leasecontracten afsluit. Daar willen wij graag verandering in brengen, zodat u straks precies weet waar u op kunt besparen!

kras-touringcars_pms485.jpg
KRAS Touringcars beschikt over een modern wagenpark met daarin uiterst comfortabele touringcars variërend in grootte van 15, 34, 43, 49, 53, 55, 61 tot 75 personen. Onze touringcars beschikken over alle moderne gemakken en worden bestuurd door vriendelijke en behulpzame chauffeurs die uiteraard over alle benodigde vaardigheden en kwalificaties beschikken. Zij zijn onderweg zowel uw chauffeur als reisleider en gastheer.
kw-1c.jpg
Laten we eerlijk zijn, we zijn natuurlijk niet écht een land. Wij zijn een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven.
Bovendien lopen hier elke dag duizenden mensen rond die hier eten, werken en studeren. Vandaar dat we je welkom heten in een land. Een land zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan.
imago-schoonmaak.jpg
IMAGO Schoonmaak en Onderhoud b.v. legt zich toe op het onderhoud van bedrijfs-panden en alle daarbij voorkomende specialistische schoonmaakwerkzaamheden. IMAGO is een middelgroot schoonmaakbedrijf met een jong, sterk en dynamisch management en met haar 24-uurs service is zij in staat om snel en direct aan de vraag van de klant te voldoen. Dit doen zij al 15 jaar naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers.
logo-theo-grandia-assurantien.jpg
Het overzien van alle facetten dat professioneel ondernemerschap met zich meebrengt is een kunst op zich. Het tijdig onderkennen van mogelijke knelpunten of toekomstige risico’s is daarbij een belangrijke factor. Onze relaties, zakelijk en particulier, zijn al jaren bekend met onze service en kwaliteit van dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben wij hiermee een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze benadering is erop gericht om de ontwikkelingen van onze relaties nauwgezet te volgen. Met deze werkwijze kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde aan onze cliënten leveren. Of het nu gaat om de beste verzekeringen, een hypotheek of een goed verzorgd pensioen (in samenwerking met APS Pensioenteam). Wij regelen die voorzieningen tot in de puntjes.
vosvolvo.jpg
Bij ons komt “eerst de mens dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak. Onze showrooms en werkplaatsen zijn modern uitgerust en ademen de sfeer uit van het Zweedse merk. Naast de nieuwste Volvo-modellen bieden wij u een uitgebreide selectie occasions, onderdelen & accessoires voor (snel-)service aan uw Volvo. Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Volvo Vos Autobedrijven zijn wij gespecialiseerd in het merk Volvo.
projecttechniek.jpg
Project Techniek is als bakkerij adviesbureau al ruim 20 jaar actief in de mark. Wij bieden advies- en ingenieursdiensten aan binnen de ambachtelijke en industriële brood en banket branche en de daaraan gerelateerde industrieën. Of het nu gaat om optimalisatie of uitbreiding van uw huidige processen of om complete nieuwbouw, wij helpen u graag. Als technisch partner heeft Project Techniek alles in huis om elk project te laten slagen. Eén vertrouwd aanspreekpunt, alle kennis die u zoekt en complete ontzorging, dat is de filosofie van Project Techniek. Dit kunnen wij waarmaken omdat Project Techniek niet alleen de kennis heeft van het bakkerijproces, maar ook van het vormgeven van het gebouw en de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.
mb.jpg
Sinds 1999 houdt MB afbouwmontage zich bezig met vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van afbouw binnen Nederland. Onze werkzaamheden bestaan uit het monteren en afwerken van: plafonds, wanden en vloeren; brandwerende bekleding en timmerwerk. Begonnen als een eenmansbedrijf beschikken wij vandaag de dag over een personeelsbestand van ca. 80 monteurs. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de afbouwsector, daarbij heeft het veel kennis opgedaan van zowel nieuwbouw als restauratie waar opdrachtgevers van profiteren.
molenaar-makelaar.jpg
Moolenaar Makelaardij is binnen de Bommelerwaard ondertussen uitgegroeid tot een begrip als het gaat om het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Dankzij een persoonlijke benadering maken wij hierin het verschil. Een transparante manier van werken, deskundige mensen en eerlijk verkoopadvies zijn dan ook waarden waar wij aan vasthouden. Geen enkel object is in onze ogen onverkoopbaar. Wij gaan de uitdaging aan en stellen nieuwe doelen voor uw toekomst. En, die begint op de plek waar ú zich prettig voelt.
rabobank.jpeg
De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.
sentech.jpg
Sentech levert sensorkennis en -innovatie. Dat doen we in de vorm van unieke en slimme sensoroplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in technologische branches. Wij blinken uit in integratie van sensortechnologie, sensor r&d-oplossingen voor extreem complexe sensorvraagstukken, professionaliteit en in projectmanagement. Die kernwaarden garanderen een duidelijke toegevoegde waarde van onze producten, een hoge continue kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Dat blijkt onder andere uit aantal kwaliteitscertificaten en het DAF-certificaat voor uitmuntende kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. De producten die wij ontwikkelen zijn in geen enkele sensorcatalogus te vinden.
thomas.jpg
Thomas maakt organisaties succesvoller. Je wil grenzen verleggen, nieuwe zaken ondernemen, je wil vooruit. Daar heb je altijd de kwaliteiten van mensen voor nodig. De kracht van je organisatie wordt grotendeels bepaald door de kracht van de menselijke factor: die van jezelf en je collega’s, medewerkers en teamgenoten. Maar, waar liggen de kwaliteiten van die mensen en hoe kan je je team (nog) sterker maken? Talent ontdekken en zorgen dat er optimaal rendement komt uit dat talent: daar ligt de kracht van Thomas International. Dat doen we door trainingen, professionele dienstverlening en vooral: assessments. De assessments van Thomas zijn wetenschappelijk onderbouwd, onafhankelijk gevalideerd en zetten wereldwijd de toon. De kracht van meer dan 35 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring, gebundeld in online assessments die veelal binnen tien minuten uitsluitsel geven. Organisaties succesvoller maken, dat is de ambitie van Thomas.
trivent_logo-03.png
Vanuit drie vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Nuenen en Waalwijk adviseren wij ondernemers en vermogende particulieren bij het optimaliseren van hun financiële- en fiscale positie en hun bedrijfsvoering. Onze dienstverlening is toegespitst op belastingadvies, accountancy en administratieve ondersteuning. In onze dienstverlening staan mens en ondernemer centraal. Wij helpen doelen concreet te maken en te bereiken met actuele deskundige kennis en middelen. Daarbij doen we wat we beloven en stellen het maximale in het werk om verwachtingen te realiseren.
Onze belastingadviezen zijn snel, scherp en vooral begrijpelijk. Onze accountants verstrekken (aan stakeholders) zekerheid over te verstrekken financiële informatie en de naleving van wetgeving, regelgeving en gedragscodes.
Ons kantoor beschikt over een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke accountantscontroles.
van-den-biggelaar-groep.jpg
Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV is toonaangevend als het gaat om projecten op het snijvlak van land en water. Binnen deze markt zijn wij gefocused op waterveiligheid en watermanagement, met Nederland en België als werkgebied.
Onze expertise richt zich vooral op het ontwerp en de aanleg van primaire en regionale waterkeringen, kades, aan- en afmeervoorzieningen, waterbodemsaneringen en baggerwerkzaamheden.
image006.png
De Solipsisgroep bestaat uit Solipsis b.v. (sinds 1990), Solipsis Managed Services b.v., Holland House b.v. (kantoorhoudend te Brakel, gemeente Zaltbommel) en IntraData b.v. (kantoorhoudend te Schiphol-Rijk). De Solipsisgroep staat voor: Performance Management voor management informatie systemen met professionele BI-tools, Managed Services voor adequate implementatie en beheer van de ICT-infra structuur en Document Management voor document creatie, verwerking (inclusief electronische wettige ondertekeningen) en archivering van uiteenlopende documenten. Al uw wensen op ICT-gebied vertalen we zo naar adequate oplossingen. Daarbij houden we de balans tussen kosten, baten en effectiviteit nauwlettend in het oog. Ons motto: comfort class in ICT. Comfort Class in ICT, dat staat voor ons gelijk aan u (weer) een ontspannen gevoel over uw ICT te geven. Dat is onze missie, onze manier van denken en doen op het gebied van moderne bedrijfsvoering en ICT. Meer weten? Bezoek onze websites: solipsismanagedservices.nl, solipsisperformancemanagement.nl, solipsisdocumentmanagement.nl en werkenbijsolipsis.nl. Of, bel ons (0418) 57 61 00 of mail naar info@solipsis.nl.
logo-gap2-v2.png
GAP2 zet zich in voor grondeigenaren, beleggers / financiële instellingen, opdrachtgevers en initiatiefnemers op het gebied van vastgoed:
  • van woningbouw tot utiliteitsbouw (bijvoorbeeld commercieel- en leisure-vastgoed);
  • van gebiedsontwikkeling tot de ontwikkeling van een enkel vastgoedobject;
  • van uitleggebied tot stedelijke herontwikkeling;
  • van grootschalige projecten tot vlekkenplan;
  • van aan- en verkoop van vastgoedcomplexen tot de financiering en het beheer hiervan.
Onze dienstverlening omvat vastgoed-, plan- en gebiedseconomie, project- en procesmanagement van vastgoedprojecten, gedelegeerde vastgoed- en gebiedsontwikkeling, financiële engineering en haalbaarheidsstudies.
smc-group.png
U kunt met een gerust hart alles uit handen geven. De diensten van SMC Consultancy bieden u een volledige oplossing voor facilitaire vraagstukken toegespitst op het gebied van onder andere low skill labour. Hiermee kunt u zich richten op uw core business en de facilitaire processen aan SMC Consultancy overlaten. SMC Consultancy helpt u op weg naar meer efficiency, schoonmaakkwaliteit en rendement uit schoonmaakovereenkomsten. Adviezen leiden altijd tot verbeteringsplannen, aan de hand van duidelijk afgebakende en meetbare doelstellingen en kwaliteitsnormen.
stupers_rosmalen.jpg

Stupers Rosmalen is al sinds 1979 de distributeur in communicatieve en technische producten. Vanaf die tijd zijn we actief op het gebied van telecommunicatie, datanetwerken, camerabeveiliging, antennetechnieken en geluidssystemen. Daarbij mag vermeld worden, dat wij tot een van de grootste distributeurs van Panasonic Telecom en CCVE in Nederland behoren. Een gemotiveerd en enthousiast team zorgt ervoor dat elke dag de juiste producten en diensten op maat geleverd worden. Stupers Rosmalen levert haar producten en diensten alleen aan getrainde en gekwalificeerde resellers en installateurs.

rvdplogo.jpg
jvh-logo-contouren_1.png
t3r.png
Image
Image

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying
Drivingrange open
Chipping green open
Putting green open
Trolley's
Buggies

Search