fsvDinsdag 18 februari organiseert businesslid FSV Accountants + Adviseurs een interessant seminar: 'De overdracht van het familiebedrijf'. Klik hier voor meer informatie en uw gratis aanmelding.

BoekestijnTien jaar geleden heeft businesslid Boekestijn Transport gevierd dat ze 100 trucks met het groene logo op de weg hadden. Ze kunnen nu met trots zeggen dat ze meer dan 350 trucks in de vloot hebben. Boekestijn heeft nu een groot genoeg Europese vloot om het verwisselen van trailers onderweg mogelijk te maken, waardoor er meer flexibiliteit geboden kan worden aan het brede klantenbestand.

gosharingBusinesslid GO Sharing heeft na een succesvolle start in 2019 in Eindhoven en Rotterdam met 750 voertuigen, in een paar weken tijd een financieringsronde van ruim 10 miljoen euro afgerond. Met deze nieuwe groeifinanciering kan GO Sharing haar ambitie om nóg dit jaar uit te breiden met 20 steden in Nederland waarmaken. De ambitie van GO Sharing blijft niet beperkt tot Nederland. Dit jonge, ambitieuze deelplatform wil ook de rest van Europa een stuk groener maken. GO Sharing is hét elektrische deelsysteem met grote ambities. Zij streven ernaar om het duurzaamste en meest toonaangevende e-scooter deelsysteem in Europa te worden.

wieisdebestemakelaarTijdens de jaarlijkse verkiezing ‘Wie is de beste makelaar?’, is businesslid ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis gekozen tot beste makelaar in 2019 van Gelderland! Een topprestatie als u zich bedenkt hoeveel makelaarskantoren, groot en klein, hieraan hebben deelgenomen. Opdrachtgevers van ikzoekuwhuis.nl hebben hun ervaring geplaatst op de website www.wieisdebestemakelaar.nl. En het eindcijfer van ikzoekuwhuis.nl is een 9.8 geworden. ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot beste makelaar in Gelderland, omdat Bruchem de vestigingsplaats is. Maar de opdrachtgevers van Mariet Kamphuis bevinden zich ook in andere provincies van Nederland.

Logo villa pardoesDe Business Sociëteit organiseert op vrijdag 15 mei een goede doelen golfdag. De opbrengst komt ten goede aan Villa Pardoes.

Deelname is € 675,- voor een flight van 4 personen: 18-holes, food & drinks (inclusief lunch, baancatering, diner) gedurende de hele dag.
Aanvang: 12.00 uur / einde: ca. 21 uur.

We sluiten deze golfdag af met een .....(dat verklappen we nog niet, maar spectaculair wordt het zeker). Gedurende de dag wordt u ook aangenaam verrast door..... inderdaad! Laat u verrassen en doe mee.

Wilt u er ook bij zijn en uw steentje bijdragen aan de goede doelen golfdag voor Villa Pardoes? Meldt u zich dan nu alvast aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor deze dag geldt: vol=vol. 

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying
Drivingrange open
Chipping green open
Putting green open
Trolley's
Buggies
Wintergreens

Search