martine-martens.jpg

Martine Martens
Manager Golf Academie De Dorpswaard
martine@gadedorpswaard.nl
+31 6 53 88 35 35

Wat leuk dat ik de kans krijg om op De Dorpswaard een succes te maken van de golfschool! Zelf heb ik als lid van de Dorpswaard ervaren dat er veel gezelligheid en golfplezier te beleven valt: leuke mensen en één van de mooiste 9-holes banen van Nederland!

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring kunnen opdoen, lesgeven, golfschool management, schrijven en doceren van programma’s NGF, uitwerken sportief beleid enz. Op dit moment geef ik met veel plezier les op Golf Academie Anderstein waar ik headpro ben.

De eerste stappen zijn gezet: ik heb twee fantastische golfpro’s die er samen met mij de schouders onder gaan zetten. We gaan ervoor te zorgen dat er op De Dorpswaard onder gezellige omstandigheden leuke lessen en lesprogramma’s te volgen zijn voor iedereen. Om dat goed voor elkaar te krijgen zal ik met clubleden, zoals alle commissies in gesprek gaan om te bespreken hoe het nog beter en leuker kan. Ik heb er veel zin in: op naar een fantastische samenwerking! Door beter te leren golfen word je een gelukkigere golfer!  Gelukkigere golfers zijn actievere golfers, dat komt het clubleven weer ten goede. Actievere mensen zijn gezondere mensen: op naar veel golfplezier!

mark-osinga.jpg

Mark Osinga
PGA Golfprofessional level 4
mark@gadedorpswaard.nl
+31 6 20 57 25 80

Mijn naam is Mark Osinga en ik ben zeer verheugd dat ik per 1 januari 2019 mag beginnen als golfleraar op de mooie golfbaan de Dorpswaard.

Na mijn diensttijd bij de Koninklijke Marechaussee ben ik 6 jaar werkzaam geweest in de psychogeriatrie. Op een mooie zomerdag kwam ik via een open dag in 1994 in aanraking met golf.

Het golfvirus sloeg toe en in 1998 ben ik begonnen met de opleiding golfprofessional B en direct daarna heb ik de A-opleiding afgerond.

Als persoon ben ik een echt mensen-mens. Een heel groot deel van lesgeven is mijn inziens namelijk goed omgaan met mensen.

Uiteraard blijf ik mijzelf verdiepen in de ontwikkeling van de golfsport en doe dit onder andere door het volgen van vele bijscholingen.

Opleidingen
1998 -2000 opleiding golfprofessional B Papendal
2000-2002 opleiding golfprofessional A Fontys sport hoge school
2002-heden- Vele bijscholingen : Shortgame/wedgegame/trackman/coursemanegement
Week 11/ presentaties/workshops etc. etc.

Verder heb ik onder andere les/bijscholing gevolgd bij Dennis Pugh , Mike Adams, Gary Gilchrist etc. Bij deze laatste heb ik een week stage mogen lopen in Amerika en mee mogen kijken in de wereld van het coachen en begeleiden van topgolfers.

Ook zelf nog een leerling mogen coachen welke o.a. de freshmantour heeft gewonnen en 2e op het NK onder de 18 is geworden.

Werkdagen
Donderdag
Vrijdag (ochtend)
Zaterdag

ivo-hagens.jpg

Ivo Hagens
PGA Golfprofessional level 2
ivo@gadedorpswaard.nl
+31 6 22 20 59 85

Mijn naam is Ivo Hagens en heb een passie voor de golfsport. 10 jaar geleden heb ik het besluit genomen om te gaan studeren aan het c.i.o.s. in Sittard. Hier werd mijn interesse voor het lesgeven niet alleen bevestigd maar ook versterkt. Na de vakken tennis en skiën viel ik voor de golfsport. Op het moment dat ik mijn opleiding had afgemaakt ben ik dan ook verder gegaan in het lesgeven van golf. Na een stage als lesgever aan het c.i.o.s. van het keuzevak golf ben ik aan de PGA Holland opleiding begonnen. Deze opleiding bestaat vooral uit een stage die ik gevolgd heb Bij Martine Martens op Golfclub Anderstein, waar ik nu ook nog steeds werkzaam ben. Mochten jullie nog vragen hebben? Spreek me dan gerust aan als je me voorbij ziet lopen, want ik beantwoord ze van harte.

Werkdagen
Maandag
Vrijdag
Zondagochtend

pga.png

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying
Drivingrange open
Chipping green open
Putting green open
Trolley's
Buggies
Wintergreens

Search