Businessnieuws mei 2018

Donderdag 17 mei golfwedstrijd 

Op donderdag 17 mei a.s. wordt de derde business golfwedstrijd van het seizoen georganiseerd. Vanaf 15.00 uur is er ontvangst met koffie & thee buffet. De 9 holes wedstrijd start om 16.00 uur. Gedurende de wedstrijd is er baancatering. Bij binnenkomst is er gelegenheid voor een hapje&drankje. Aansluitend wordt het all-inn business-menu geserveerd (amuse, keuze hoofdgerecht vis- of vlees, inclusief garnituur en alle tafeldrank zoals wijn, bier, limonade, tafelwater, koffie of thee. Inclusief drank en hapje bij binnenkomst na de wedstrijd.) Kosten € 33,00 p.p.
Gasten/relaties van businessleden zijn van harte welkom. Als u niet over voldoende speelrechten beschikt, kunt u greenfee(s) inleveren bij de ontvangsttafel voor aanvang van de wedstrijd. 
9 of 18 holes: Het is mogelijk om in plaats van 9 holes, 18 holes te spelen. U start dan vanaf ca. 13.00 uur. Wilt u bij aanmelding vermelden: 18 holes. Meldt u zich nu aan via uw inlogcode op de website

Vrijdag 8 juni Piekenwaard golfdag

Op vrijdag 8 juni a.s. wordt de Piekenwaard golfdag georganiseerd. Vanaf 12.00 uur is er ontvangst met een uitgebreid lunchbuffet. De 18 holes wedstrijd start om 13.00 uur. Gedurende de 18-holes wedstrijd is er baancatering. Bij binnenkomst wordt u verrast met hapjes&drankjes. Aansluitend wordt er een speciaal Piekenwaard-business-menu geserveerd.Aan deze geheel verzorgde golfdag zijn voor businessleden (conform het aantal speelrechten en deelnemers)geenkosten verbonden. 
Gasten/relaties van businessleden zijn welkom!
Per speelrecht mag 1 gast worden uitgenodigd. Meerdere gasten vooraf in overleg met de businesscommissie. Per gast wordt een bijdrage van € 47,50 gevraagd voor lunch, 2x baancatering, drank en diner. 
Businessleden hebben voorrang op aanmelding van gasten. VOL=VOL. Meldt u zich dan ook zo snel mogelijk aan. Als u niet over voldoende speelrechten beschikt, kunt u greenfee(s) inleveren bij de ontvangsttafel, voor aanvang van de wedstrijd. Meldt u zich nu aan via uw inlogcode op de website.

Inschrijven wedstrijden
Het is mogelijk om u alvast voor de onderstaande wedstrijden in te schrijven:
- 9 holes wedstrijd *)
  aanvang 16.00 uur: 17 mei | 04 oktober

- Piekenwaard Golfdag, 18 holes wedstrijd
  
aanvang 13.00 uur: 08 juni | 07 september  

- Business Bedrijven Zomercompetitie, 9 holes wedstrijd
  aanvang 17.00 uur: 21 juni | 28 juni | 05 juli | 19 juli 

- Business Bedrijven Wintercompetitie, 9 holes wedstrijd
  
aanvang 14.00 uur: 15 november | 13 december 


*)De 9 holes wedstrijden in april, mei en oktober kunnen ook, bij opgave vooraf, als 18 holes worden gespeeld.
Alle data staan ook op de websiteMeldt u zich aan via uw inlogcode op de website.  

Business Bedrijven Zomercompetitie

Ontvangst vanaf 16 uur met koffie & thee buffet. Aanvang 9-holes wedstrijd is 17.00 uur.
Speeldata: donderdag 21 juni | 28 juni | 05 juli | 19 juli.

Per speelrecht kan één team van twee personen deelnemen (zonder inlevering van greenfee). Per flight kan één team van hetzelfde bedrijf spelen. Er worden in totaal vier wedstrijden gespeeld. De beste drie wedstrijden tellen mee voor de eindstand. Per wedstrijd mag de flight-samenstelling wisselend zijn. 

Meldt u zich aan via uw inlogcode op de website.
 Het is mogelijk om 
met twee teams van hetzelfde bedrijf in een flight te spelen. Dit bij aanmelding opgeven. Deze flight speelt dan mee buiten mededingen van prijzen.

Winnaars golfwedstrijd 19 april

De wedstrijd werd onder gunstige weersomstandigheden gespeeld: zon en een aangename temperatuur. Na de wedstrijd is op het terras geborreld en gegeten. Met natuurlijk uitzicht over onze mooie golfbaan. 

 

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Baan Open
Qualifying
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Zomergreens
Handicarts toegestaan


Maandag 26 september is de baan gesloten i.v.m. groot onderhoud, onze excuses voor het ongemak. 

Donderdag 29 en vrijdag 30 september worden de greens geprikt en doorgezand.
Geef de greenkeepers a.u.b. de ruimte, des te sneller is het klaar!

Graag plaggen terugleggen en pitchmarks herstellen. 

Alvast bedankt namens de greenkeepers!

Search